2496_MTT 4.jpg


TETŐFELÚJÍTÁS CSEREPESLEMEZZEL


 

A CSEREPESLEMEZ TETŐ egy igazi ACÉLPAJZS a házad megvédésére, amely stabilan ellenáll a legádázabb időjárás támadásainak is.

 

Ha Koppenhága, Malmö és az északi országok házait meg tudja védeni a örökös esőtől és a viharos széltől, akkor hidd el, hogy a Te házadat is meg fogja védeni! 


A CSEREPESLEMEZ egy kiváló anyag a TETŐFELÚJÍTÁSHOZ, amely az
alábbi ELŐNYÖKET KÍNÁLJA: 

 

1. Tartósság: A cserepeslemez erős és tartós anyagból készül, ami hosszú élettartamot biztosít a tetődnek. Kiválóan ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak,  például esőnek, jégesőnek, hónak, szélnyomásnak és UV-sugárzásnak, így nem kell aggódnod a tető sérülése vagy szivárgása miatt. Minden körülmények között megóvja otthonodat az időjárás okozta károktól.

 

2. Könnyű fajlagos súlya miatt csökkenti a gerendákra, illetve a falakra eső terhelést. A cserepeslemez ideális megoldás lehet idősebb házak tetőjének felújításához is, ahol egy nehéz tető hosszútávon már károsíthatja a tető szerkezetét, illetve az épület egyéb elemeit is. 

 

3. A cserepeslemez felülete mindig tiszta marad, nem tapad  meg rajta a moha, a por, lecsúszik róla a hó, nem szívja fel a vizet, ezért nem jelentkeznek rajta fagykárok sem, mint a cseréptetőknél, illetve palatetőknél. Ez a tény is jelentősen meghosszabbítja az élettartamát.

 

4. Esztétikus megjelenés: A cserepeslemez elegáns és esztétikus megjelenést kölcsönöz a tetőnek. Különböző színek és mintázatok közül választhatsz, hogy tökéletesen illeszkedjen a házad stílusához.

 

5. Könnyű telepítés: A cserepeslemez könnyen telepíthető, ami időt és munkaköltséget takarít meg. Tapasztalt szakembereink így gyorsan és hatékonyan végeznek a felújítási munkálatokkal.

 

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

 

1. Szakértelem és tapasztalat: Szakértő csapataink készen állnak, hogy régi tetődet cserepeslemezzel újítsák  fel. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező tetőfedőink folyamatos képzésben részesülnek, precíz, esztétikus  munkát végeznek, és garantálják az eredmény minőségét. 

 

2. Minőségi anyagok: Csak minőségi cserepeslemez anyagokat használunk, amelyek tartósak és ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben. Biztos lehetsz benne, hogy a tetőd hosszú évekig megfelelő védelmet fog nyújtani.

 

3. Testreszabhatóság: Rugalmasak vagyunk az ügyfeleink igényeinek kielégítésében. Különböző színű és mintázatú cserepeslemezek közül választhatsz, hogy a tetőd a saját stílusodat tükrözze

 

4. Versenyképes árak: A minőségi munkát versenyképes áron nyújtjuk, hogy megfeleljünk a költségvetésednek.  Szemle alapján pontos árajánlatot adunk, és garantáljuk, hogy a befektetésed meg fog térülni, a tető hosszú távú tartóssága révén.

Ne habozz tovább! Ha régi tetőd felújítását tervezed és a cserepeslemez tető ideális megoldásnak tűnik, akkor lépj kapcsolatba velünk még ma!


Szakértő csapataink készen állnak, hogy segítsenek a tetőd megújításában és otthonod védelmének biztosításában.

 

Legyen a tetőd, a házad védőpajzsa és gyönyörű koronája!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.