2496_MTT 4.jpg


HULLÁMPALATETŐ FELÚJÍTÁSA


Cégünk szakértő és megbízható hullámpala tetőfelújítást kínál, hogy megújítsuk és megerősítsük meglévő tetőszerkezetét, illetve szebbé tegyük a házának tetejét.

 

 

Hogyan zajlik a munkafolyamat?

 

- Előkészítés: Első lépésként levágjuk a kiálló csavarokat vagy szegeket a hullámpala felületéről, hogy egyenletes alapot teremtsünk a tetőfelújításhoz.


- A gerendák vonalában felülről stafnikat, vagy léceket erősítünk fel, amelyek a hullámok közé esnek.

- OSB lapok rögzítése: Mechanikus rögzítéssel OSB lapokat erősítünk a hullámpala felületére (a fent leírt stafnikhoz), így egy sík felületet hozunk létre. Ez javítja a tető stabilitását és megfelelő alapot biztosít a további munkafolyamatokhoz

 

- Vízorros szegélyek: Az OSB lap és a hullámpala találkozásánál horganyzott acéllemezből előre lehajtott vízorros szegélyt helyezünk el. Ez a szegély nem csak eltakarja a hézagot, de megakadályozza a rovarok és madarak behatolását, valamint megakadályozza a csapadékvíz feljutását a falakra.

 

 

 

- Bitumenes szigetelő lemezek felhelyezése: A kész sík felületet bevonjuk a választott modifikált bitumenes szigetelő lemezekkel, amelyeket lángolvasztással rögzítünk. Ez a bitumenes szigetelés hatékonyan védi tetőjét a nedvesség behatolásától, és hosszú élettartamot biztosít.

 

- Szellőzőnyílások: A tető szellőzését biztosítjuk szellőzőnyílások beépítésével (40m2/db). Ez a megoldás nem a padlást szellőzteti, hanem a felület és a vízszigetelés közötti pára távozását segíti.

 

- Tetőgerinc takaró sáv: A tetőfedés utolsó lépése a takaró sáv elhelyezése a tetőgerincen, ami biztosítja a tetőgerinc zárását és esztétikus megjelenést kölcsönöz.

 

- Kémények és nyílások lefedése: A kémények és nyílások speciális bitumenes szigetelőanyaggal történő vízszintes vagy függőleges lefedése teljes védelmet nyújt ezeknek az elemeknek.

 

Nagy előnye ennek a felújítási módnak, hogy a tető alatti lakótér, vagy padlás,  nyáron sokkal hűvösebbé válik, hiszen a felső  OSB+bitumenes lemez héjazat nehezebben adja át a közvetlenül rátűző nap hőjét, a kettő héjazat közötti légrés pedig kiszellőzteti a meleg levegőt.

 

Ne halogassa tovább a tetőfelújítást, ha szeretne további információkat kapni a hullámpala tetőjének  felújításáról, szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, és segít megtalálni a legjobb megoldást a tetője számára. 

 

  

 

Ha Önt érdekli az AJÁNLATUNK,
vagy többet szeretne megtudni erről a 
LEHETŐSÉGRŐL,
illetve bármilyen kérdése lenne,
akkor KÉRJEN TÖBB INFORMÁCIÓT!


Ez az Ön számára semmilyen elkötelezettséggel nem jár!


Csak KATTINTSON IDE a piros gombra!

 

 

 

Családiház BONTÁS NÉLKÜLI PALATETŐ FELÚJÍTÁSA, ráépített KÖNNYŰ TETŐVEL...






Családiház PALATETŐ FELÚJÍTÁSA BITUMENES LEMEZZEL


Régi zsindely bevonása BITUMENES LEMEZZEL


Családiház PALATETŐ FELÚJÍTÁSA BITUMENES LEMEZZEL


Családiház PALATETŐ FELÚJÍTÁSA BITUMENES LEMEZZEL


Családiház BONTÁS NÉLKÜLI PALATETŐ FELÚJÍTÁSA, ráépített SZIGETELT KÖNNYŰ TETŐVEL...


 

 

PALATETŐ FELÚJÍTÁS 3D mintás BITUMENES LEMEZZEL

 

Ízelítőként néhány KÉSZ TETŐ VEGYESEN, a többi a "GALÉRIA" menűre kattintva nézhető meg...

 

KÉRJEN TÖBB INFORMÁCIÓT!

Ez az Ön számára semmilyen elkötelezettséggel nem jár!


Csak KATTINTSON IDE a piros gombra!






 

 

 

 

 

 

 

 

 



A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.